¿Creus que t’hidrates correctament?

Independentment de l’esport que practiquem, la hidratació forma part de l’entrenament de totes les persones que fan activitat física de forma continuada. L’esgotament, els cops de calor, les dificultats en el moviment sorgeixen quan no ens hidratem correctament al moment de fer esport. Un punt a tenir molt en compte sobretot en període estiuenc com en el qual estem. La hidratació també té unes pautes a seguir, us recomanem que:

  • Us hidrateu abans, durant i després de l’activitat.

    Si ens deshidratem el nostre rendiment esportiu es ressent i podríem arribar a sofrir una descompensació. Amb l’esport cremem molta energia que s’allibera en forma de calor i suor, fent que el nostre cos perdi aigua. Si l’aigua no respon pot ser molt perillós, doncs el cos s’escalfa i reduïm el rendiment. D’aquí de la importància de mantenir la hidratació durant tot l’exercici físic que es practiqui.

  • No hem d’esperar a tenir set.

    La set és un símptoma amb retràs de la deshidratació, per tant no hem d’esperar a tenir-la per beure aigua. És necessari a més, beure més de la qual creiem necessitar per assegurar-nos d’estar totalment hidratats.

  • L’ús de les begudes esportives, ja que es van dissenyar per satisfer les necessitats d’energia i líquid que perdem durant l’activitat esportiva.

    Contenen sucres i electròlits que ens ajuden a respondre líquids, electròlits i energia. A més retarden la fatiga, eviten lesions, milloren el rendiment i acceleren la recuperació. Recomanem el seu ús.

Què us semblen aquests consells?

Deixa un comentari

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps requerits són obligatoris.

Publicar comentari