Reserva la teva pista
de pàdel

Reserva la teva pista de pàdel

Et recomanem llegir la nostra normativa sobre la reserva de pista:

Vius a Barcelona ciutat i cerques un lloc on jugar a pàdel amb els teus amics, amigues o familiars? O vols trobar nous companys i companyes amb els que fer un partit? A Artós Sports Club, podràs reservar una de les nostres 11 pistes de pàdel exteriors (10 de vidre i 1 panoràmica) d’una manera ràpida i senzilla.

AVÍS IMPORTANT

 • La reserva de pista es pot fer amb 48 hores d’antelació.
 • Si és la primera vegada que vens al club, posa’t en contacte amb nosaltres via WhatsApp al 662 602 833.

Horaris

Les pistes de Barcelona pàdel estan obertes de dilluns a diumenge en els horaris següents:

 • De dilluns a divendres de 8:00 a 23:00 h.
 • Dissabtes, diumenges i festius de 9:00 a 14:30 h i de 16:30 a 21:00 h.

Preus

A continuació, pots consultar els imports del lloguer de pista i també del servei d’entrenador personal.

Barcelona pàdel - Pádel Barcelona
Barcelona pàdel - Pádel Barcelona
Barcelona pàdel - Pádel Barcelona
Barcelona pàdel - Pádel Barcelona

Descarrega't l'app

Fas les reserves des del mòbil? Apunta’t a les partides obertes, rep alertes i gestiona les teves reserves a través del teu telèfon. Instal·la’t l’app en menys d’1 minut!

Què puc fer a la plataforma?

Dins de l’app de reserva de pista de Barcelona pàdel, podràs realitzar diferents operacions. A continuació, t’expliquem breument cada apartat:

 • Inici: pantalla des de la qual veuràs la teva informació personal, saldo actual, pròximes activitats, cercle d’amics, missatges, nivell de pàdel i posició en el rànquing, entre altres.
 • Reserves: consulta la disponibilitat en cadascuna de les nostres pistes.

 • Play: tingues la iniciativa. Cerca partides obertes i juga un partit amb nous companys i noves companyes!

app artos reserva de pista

Consells per a jugar a pàdel

Aquestes són algunes recomanacions perquè gaudeixis més dels teus partits de pàdel:

 • Escalfa i estira abans del partit per a preparar el teu cos i evitar moltes lesions.
 • Posiciona’t de manera correcta a la pista. Estigues al lloc en el qual et sentis més còmode, ja sigui defensant o atacant.
 • Comunica’t amb el teu company/a i motiveu-vos l’un a l’altre. Tingueu una actitud positiva.
 • Treballa el punt amb paciència i estratègia. Pensa abans d’actuar.
 • Analitza els punts febles del rival.
 • Hidrata’t bé abans, durant i després del partit.
 • En finalitzar el partit, hauràs de tornar a estirar.
Barcelona pàdel - Pádel Barcelona

Coneixent el pàdel

El pàdel és un esport de raqueta amb origen a Mèxic, concretament a Acapulco. L’empresari Enrique Corcuera es considera l’inventor d’aquest esport. Sobre el 1969, va adaptar la pista de frontó que tenia a casa seva (construint altres parets, tanques metàl·liques i una xarxa, tancant la pista) i va començar a jugar amb una pala de fusta i una pilota. Aquest esport el va anomenar Paddle-Tenis. Les regles que utilitzava eren iguals que les del tenis, però amb la variant que es podien utilitzar les parets. Des d’aquell temps, el pàdel ha anat progressant. Entre altres factors, la creació del circuit professional World Pàdel Tour el 2012, cada vegada més internacional, va contribuir a la seva difusió i, actualment, és l’esport amb la més ràpida evolució i penetració en nombre de jugadors i pistes de pàdel en el món, practicat en més de 70 països, havent-hi més de 30 federacions nacionals de pàdel distribuïdes en els cinc continents.

El pàdel es juga sempre en parelles (2 + 2, sent 4 jugadors en total) i consta de tres elements fonamentals per al seu desenvolupament: la pilota, la pala i el camp de joc o pista. L’objectiu és que la pilota passi al camp contrari mitjançant un sol bot, amb la possibilitat de rebotar a les parets. Els tornejos de pàdel oficials tenen una durada indeterminada i es juguen al millor de 3 sets, amb el que la parella guanyadora és aquella que aconsegueix guanyar 2 dels 3 sets. En cas d’arribar amb empat a sis al final del set, es decideix el guanyador del set a través d’un tie-break, igual que ocorre en el tenis.

Les mesures d’una pista de pàdel són 10 metres d’ample per 20 de llarg en el seu interior. D’aquesta manera, cada meitat de pista forma un quadrat de 10 per 10 metres, el que significa que el camp té dues parts simètriques. Pel que respecta a les pilotes, les oficials són les aprovades i homologades per les diferents federacions nacionals. Si parlem de la pala, es jugarà amb reglamentària de pàdel, que fa unes mides màximes de 45,5 centímetres de llarg, 26 centímetres d’ample i 38 mil·límetres de gruix de perfil, entre altres requisits.

Entre els esports de raqueta o pala, el pàdel es pot considerar el més senzill per a iniciar-se. És el que més creix a escala mundial, influenciant socialment a les ciutats on es practica. S’ha convertit en un esport accessible a totes les persones, siguin molt o poc esportistes i tinguin el nivell tècnic que tinguin. Els inicis són fàcils i té moltes opcions de millora, a més de ser un punt de trobada esportiu i social entre amics, família o parella. El poden practicar homes i dones i petits i grans, ja que és un esport que s’adequa a les característiques dels seus jugadors i jugadores i que pot començar a practicar-se a qualsevol edat. El jugador o jugadora serà qui marqui el nivell de joc i sempre podrà trobar altres jugadors del seu mateix nivell amb qui compartir l’experiència.

Practicar el pàdel té molts beneficis tant físics com mentals: disminució de l’estrès, crema de calories, superació personal, millora dels reflexos, foment de la companyonia o enfortiment de l’autoestima, entre d’altres. Com veus, tot són avantatges.

Artós Sports Club Barcelona pàdel: reserva la teva pista i… que comenci el joc!