Coneix Artós
Sports Club

Coneix Artós Sports Club

Pàdel Barcelona: Artós Sports Club està situat al barri de Sarrià, a Barcelona. Som una instal·lació esportiva on transmetem els nostres valors en dos dels esports més importants: el pàdel i el futbol. Consulta el nostre calendari d’esdeveniments. Vine a conèixe’ns!

Pàdel Barcelona: 11 pistes outdoor, 10 de cristall i 1 panoràmica

Construïdes amb gespa de qualitat la qual s’han fabricat algunes de les millors pistes de pàdel del món.

Reserva la teva pista de pàdel

Diverteix-te jugant un partit de pàdel en una de les pistes d’Artós. Des de la nostra pàgina web pots fer la teva reserva de pista, buscar partides obertes i fins i tot informar-te de les últimes novetats. A més, pots descarregar-te aquí la nostra APP i fer totes aquestes operacions des del teu mòbil d’una manera més ràpida i intuïtiva.

2 camps de futbol

Disposem d’1 camp de futbol sala (18×38) i 1 de futbol 3×3 (9×18), construïts amb gespa de primera qualitat.

Escola de pàdel

Oberta a tots els públics (nens, joves i adults) i amb diferents nivells. Aprendràs i milloraràs la teva tècnica amb els millors instructors. Descobreix més sobre la nostra escola aquí.

Escola de futbol

Si ets amant del futbol i vols practicar aquest esport, informa’t sobre la nostra escola especialitzada. I, en el cas que el que t’agrada és ser porter, coneix més sobre la nostra escola de porters. Entra aquí per saber més.

Servei d’entrenador personal

Els nostres entrenadors són professionals amb molts anys d’experiència que guien i assessoren creant programes d’entrenament totalment a mesura per ajudar-te a treure el millor partit de tu mateix d’una forma divertida i saludable, ajustant-se a les necessitats i horaris. Fes clic aquí i pregunta’ns!

Festes d’aniversari

Celebra la teva festa amb nosaltres! Ens adaptem a les teves necessitats: vine amb els amics i amigues a jugar a futbol, activitats esportives, pàdel… i molt més! Aquí tens més informació.

Lloguer de tovalloles i material esportiu

Pots consultar-nos sobre aquests serveis a la recepció del centre, al correu [email protected] o trucant-nos al telèfon 931 162 118.

Pàrquing, cafeteria i servei de vending

Artós Sports Club ofereix servei de pàrquing, servei de cafeteria i botiga de material esportiu.

artós sport club pàdel a sarrià
artós sport club pàdel a sarrià
campus artós futsal
artós sport club pàdel a sarrià