Cursos de pàdel a l'escola d'Artós Sports Club

Vols aprendre a jugar o t’agradaria perfeccionar la teva tècnica? A la nostra escola realitzem cursos de pàdel de diferents nivells i aptes per a totes les edats.

La durada dels cursos és des del setembre fins al juny i no cal que comencis en plena forma per poder seguir el ritme de la classe. Amb els nostres entrenadors, et posaràs al dia de seguida!

Continua llegint per saber més!

Cursos per a infants i joves

Nivells

 • BABYPADEL: Nascuts entre 2016 i el 2017. Etapa enfocada a la iniciació en el pàdel mitjançant circuits de psicomotricitat i els cops, on els nens es familiaritzen amb l’activitat a través del joc.
 • MINIPADEL: Nascuts entre 2013 i el 2015. Etapa on treballem la iniciació i perfeccionament dels cops bàsics del pàdel, a més de les situacions de joc real, mitjançant jocs i activitats adaptades als diferents nivells.
 • INICIACIÓ I: Nascuts entre 2010 i el 2012. Es perfeccionen els cops bàsics del pàdel i s’introdueixen cops més específics d’atac i defensa. Inici a les competicions.
 • INICIACIÓ II: Nascuts entre 2007 i el 2009. Treballem des de la iniciació del pàdel fins al perfeccionament millorant tàctica i estratègia. Potenciem la competició interna.
 • JOVES: Nascuts entre 2004 i el 2006. Grup d’iniciació al pàdel o de perfeccionament de cops específics on també es millora la tàctica i l’estratègia de partit.
 • COMPETICIÓ. Grup que entrena 2 dies a la setmana, 1,5 h cada entrenament. Dirigit a joves de 15 a 17 anys que volen iniciar-se a la competició. Es disputaran tornejos federats i amateurs. Cal fer una prova de nivell exigent per accedir-hi. 4 alumnes per classe.
 • PRE-COMPETICIÓ. Grup que entrena 2 dies a la setmana, 1,5 h cada entrenament. Nens i nenes amb potencial per accedir en un futur al grup de competició. 4 alumnes per classe. Cal fer una prova de nivell exigent per accedir-hi. Alumnes de 10 a 16 anys.

Cursos per a adults

Nivells

A partir de 18 anys i amb diversos nivells.

 • NIVELL 1. Iniciació al pàdel. Treballem la tècnica bàsica de l’esport: cops bàsics i normativa específica. Es juga a pàdel puntualment.
 • NIVELL 2-3. Es juguen partits de manera habitual o es procedeix d’algun esport de raqueta. Treballem la tècnica dels cops bàsics, les posicions en pista i els desplaçaments.
 • NIVELL 4. Es juga a pàdel regularment i s’ha rebut classes. Treballem el perfeccionament dels cops bàsics, introducció de cops específics d’atac i defensa i situacions de joc reals.
 • NIVELL 5. Es juga habitualment a pàdel. Treballem des del perfeccionament dels cops i desplaçaments millorant tàctica i estratègia en situació de partits.
 • NIVELL 6. Treball de perfeccionament dels cops específics (smash, safata, víbora…) juntament amb el desenvolupament de la tàctica dels partits.
 • NIVELL 7. Jugadors i jugadores que poden competir tornejos federats. Grups on es treballa sobretot pilota viva i situacions de joc.

Inscripcions

Les inscripcions ja estan obertes per la temporada 2021-2022 i pots apuntar-te a la recepció del centre. Les places són limitades.

Si necessites més informació ens pots trucar al telèfon 931 162 118, enviar-nos un mail a [email protected] o bé visitar-nos al carrer dels Vergós 67, 08017, Barcelona.

Fes el pas i apunta’t als cursos de pàdel! Formaràs part d’una escola divertida, sociable i plena de valors.

Cursos de pàdel - Cursos de pádel