Entrenament personal a l'aire lliure

A l’Artós Sports Club, a banda de practicar pàdel o futbol, podràs millorar la teva condició física general amb els Entrenaments personals de fitness a l’aire lliure.

De la mà d’entrenadors especialistes, faràs progressos en el teu rendiment i assoliràs els teus objectius d’una manera més eficient i personalitzada.

Podràs fer les sessions de manera individual o en parella. En cas de ser un grup de 4 a 6 persones, contacteu amb nosaltres.

El servei està disponible per a socis* i no socis d’Artós.

*Els socis i cursillistes gaudiran d’un 20% de descompte.

Per a més informació, omple el formulari que trobaràs en aquesta pàgina.

Tota la pràctica esportiva que necessites i t’agrada, la trobaràs a Artós!

Entrenador personal fitness

Comencem?

Deixa’ns les teves dades i ben aviat ens posarem en contacte amb tu.

  Nom i cognoms

  Email

  Telèfon

  He llegit i accepto la política de privacitat

  INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES. Responsable: CET10 (SPORTS & LEISURE MANAGEMENT, S.L.) Finalitats: a) Activitats comercials per a diferents mitjans i canals de comunicació d’iniciatives i serveis d'entitats CET10 i col·laboradors, b) Gestionar les sol·licituds relacionades amb qualsevol iniciativa d'entitats de CET10 i col·laboradors. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: Es preveu, si s'escau, la comunicació de les dades de l'interessat a l'entitat de CET10 responsable de l'activitat sol·licitada. Drets: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades o oposar-se al tractament dels mateixos o a alguna de les finalitats, així com altres drets, com s'explica a la informació addicional. Informació addicional: Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades al link de política de privacitat.

  Veure aquí la política de privacitat