Pàdel Barcelona: vine a conèixer Artós Sports Club

Pàdel Barcelona: Artós Sports Club està situat al barri de Sarrià, a Barcelona. Som una instal·lació esportiva on transmetem els nostres valors en dos dels esports més importants: el pàdel i el futbol. Consulta el nostre calendari d’esdeveniments. Vine a conèixe’ns!

 

Pàdel Barcelona: 11 pistes de pàdel totalment noves

Construïdes amb gespa de la marca FIELDTURF, fabricadors a nivell internacional, que han construït algunes de les millors pistes de pàdel del món.

 

Reserva la teva pista de pàdel

Diverteix-te jugant un partit de pàdel en una de les pistes d’Artós. Des de la nostra pàgina web pots fer la teva reserva de pista, buscar partides obertes i fins i tot informar-te de les últimes novetats. A més, pots descarregar-te aquí la nostra APP i fer totes aquestes operacions des del teu mòbil d’una manera més ràpida i intuïtiva.

 

Lliga de pàdel

T’agradaria participar en la nostra lliga de pàdel? Tria entre els diferents horaris que et proposem. Categoria femenina, masculina i mixta. Descobreix més aquí.

 

2 camps de futbol

Disposem d’1 camp de futbol sala (18×38) i 1 de futbol 3×3 (9×18), construïts amb gespa de primera qualitat.

 

Escola de pàdel

Oberta a tots els públics (nens, joves i adults) i amb diferents nivells. Aprendràs i milloraràs la teva tècnica amb els millors instructors. Descobreix més sobre la nostra escola aquí.

 

Escola de futbol

Si ets amant del futbol i vols practicar aquest esport, informa’t sobre la nostra escola especialitzada. I, en el cas que el que t’agrada és ser porter, coneix més sobre la nostra escola de porters. Entra aquí per saber més.

 

Servei d’Entrenador personal

Els nostres entrenadors són professionals amb molts anys d’experiència que guien i assessoren creant programes d’entrenament totalment a mesura per ajudar-te a treure el millor partit de tu mateix d’una forma divertida i saludable, ajustant-se a les necessitats i horaris.

L’EP és tant per a les persones que donen els seus primers passos en l’esport com les més expertes que busquen pujar un nivell més en el seu entrenament; totes, sense excepció, trobaran una resposta adequada i personalitzada.

Fes clic aquí i pregunta’ns!

 

Padel & Training

El Padel & Training és una nova activitat exclusiva d’Artós Sports Club, la combinació perfecta d’entrenament físic i tècnic. Anima’t i prova-la: consulta més informació aquí

 

Festes d’aniversari

Celebra la teva festa amb nosaltres! Ens adaptem a les teves necessitats: vine amb els amics i amigues a jugar a futbol, activitats esportives, pàdel… i molt més! Aquí tens més informació

 

Lloguer de tovalloles i material esportiu

Pots consultar-nos sobre aquests serveis a la recepció del centre, al correu [email protected] o trucant-nos al telèfon 93 116 21 18.

 

Pàrquing, cafeteria i servei de vending

Artós Sports Club ofereix servei de pàrquing, servei de cafeteria Endermar i botiga de material esportiu.

Vols descobrir els avantatges que oferim a socis/es? Entra a la nostra secció

Pádel Barcelona
Pádel Barcelona Artós
Cafetería Artós
Recepción Artós
Entrenador Personal